Doplněk stravy

Co je dobré proti vyčerpání? Ideální doplněk stravy proti únavě obsahuje tyto minerály.

Hledáte doplněk stravy proti únavě, který funguje? Nejprve to chce vědět, co je dobré na únavu.

Co je dobré proti vyčerpání? Ideální doplněk stravy proti únavě obsahuje tyto minerály.

Dobré je kombinovat více účinných látek

Doporučujeme zaměřit se na minerály, vitamíny, i rostlinné výtažky. Každá z těchto složek totiž působí na jiném principu a tak se dobře doplňují. Mimo to nám některé živiny mnohdy chybí. Málo se soustředíme na pestrý jídelníček, jíme ve spěchu nebo dokonce některá jídla vynecháváme. To má za následek třeba právě únavu a vyčerpání.

Pokud jste unavení v nepřiměřené míře, dlouhodobě, nebo tento stav provázejí i další potíže, je dobré svěřit se odborníkovi. Únava může být projevem mnoha nemocí, které by se měly u lékaře vyloučit.

Co je dobré na únavu?

Ze základních prvků je vynikající hořčík a to hned z několika důvodů. Jednak pomáhá navodit klidný spánek, takže se z vyčerpání kvalitněji vyspíte. Má ale vliv i na naši tělesnou schránku a podpoří svaly v regeneraci a správné funkci. Podílí se na normálním fungování nervové soustavy. A jelikož je během stresu a fyzické činnosti spotřebováván více, neměl by o něj být žádný doplněk stravy proti únavě ochuzen.

Konkrétně pro muže je pak vhodný zinek a selen. V mnohém jsou si podobné - pečují o pohlavní soustavu, pomáhají udržet normální hladinu testosteronu v krvi a mají pozitivní dopad na kvalitu spermií. Obecně zinek prospívá imunitě a právě kvůli jídelníčku chudému na živiny jo míváme obecně nedostatek.

Už jste slyšeli o ženšenu? To je ten pravý životabudič! Jeho výhoda tkví v tom, že působí na psychiku i fyzickou část těla. Pomůže tedy s vyčerpáním všeho druhu. Při pravidelném užívání dost možná nebudete potřebovat vypít tolik kávy - ženšen ji totiž skvěle zastoupí. Tento vzácný kořen také podporuje koncentraci a činnost mozku, je vynikající proti stresu a jeho vliv pocítíte i v intimní oblasti života.

Z vitamínů proti únavě je fajn myslet na příjem vitamínů skupiny B. Jsou potřebné pro normální činnost nervové soustavy. Pomáhají udržet si energii a protože se jedná o vitamíny rozpustné ve vodě, neukládají se v těle do dlouhodobých zásob. Proto je musíme doplňovat v rozumné míře pravidelně.

Doplněk stravy proti únavě pro muže

Není žádná ostuda, pokud po něm potřebujete sáhnout! Současný životní styl je velmi náročný a unavený se cítí snad každý. Myslete ale na to, že doplněk stravy proti únavě je porce důležitých vitamínů a minerálů, a ne univerzální řešení vašich problémů. V každém případě budete muset najít spouštěč vašeho stresu a vyčerpání. Žít dlouhodobě pod náporem totiž může způsobit i vážné zdravotní komplikace a to by byla škoda!


ProMan PLUS balení

ProMan PLUS

Přirozená podpora testosteronu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se