Doplněk stravy

Kde koupit kvalitní ženšen, a proč byste ho měli poznat víc?

Ženšen je skvělý na únavu, a pokud nevíte, kde koupit kvalitní ženšen, čtěte dál. Je to přesně to, co vám pomůže zkvalitnit život. Vyčerpání totiž není normální!

Kde koupit kvalitní ženšen, a proč byste ho měli poznat víc?

Proč se vlastně máte o ženšen zajímat?

Že vám nějaký asijský kořen nikdy nic neříkal? A co únava a vyčerpání, ty znáte? Mnoho lidí si pořád stěžuje. ,,Přijdu z práce, a jsem hotovej, zralej na gauč.“ Jenže příchodem ze zaměstnání den nekončí – naopak začíná tzv. druhá směna. Práce kolem domu, úklid, příprava do školy s dětmi, uvařit večeři,… tenhle seznam nikdy nekončí. Kde na tohle všechno berete sílu? Pokud si myslíte, že by se vám dobrá dávka energie hodila, čtěte dál. Dozvíte se, jak vám ženšen pomůže.

Fyzická síla a duševní odolnost

Nelze pochybovat, že duševní a fyzický stav se navzájem ovlivňují. Proto je tak důležité řešit problém s únavou komplexně. 

  • Ženšen pomáhá udržet psychickou i tělesnou výkonnost
  • podporuje paměť a schopnost se soustředit
  • snižuje míru vyčerpání. 

Tohle všechno završí třešnička na dortu: podporuje vaši sexuální aktivitu. 

Míst, kde koupit kvalitní ženšen, zase tolik není

Protože není ženšen, jako ženšen. Ten, který má největší účinky, se sklízí nejdříve po 5-6 letech. Dále existuje několik druhů ženšenu, jenže to má na jeho kvalitu také vliv. Vždy vyžadujte jen pravý ženšen C.A. Meyer! Kvůli dlouhé době jeho růstu a nárokům na tuto konkrétní odrůdu není ani tolik pěstitelů, kterým by se pravý ženšen vyplatil. Při hledání doplňku stravy s ženšenem tak často narazíte – obchodů, kde koupit kvalitní ženšen v Čechách moc není, nebo stojí krabička několik tisíc. A když ne, tak většinou neobsahuje pravý ženšen C.A. Meyer…

Jak to chytře vyřešit?

Zaměřte se na produkty, které obsahují kombinované složení. Kromě ženšenu by měly obsahovat podobné přírodní výtažky – třeba z bylin s exotickým názvem damiana. Kromě ženšenu ale budete k řešení únavy potřebovat další živiny, spoustu vitamínů a minerálů:

Hořčík, vápník, zinek, vitamín C a vitamín D. Abyste nakopli své svaly a kosti, a tím i celé tělo.

Uděláte dobře, když doplníte i mastné kyseliny omega-3 na mozek.

Spočítejte si svou cenu

Nebudeme vám nic nalhávat – když chcete skoncovat s nekonečnou únavou, nebude stačit dát si každý den ženšen. Opravdu je podstatný pravidelný a dlouhodobý přísun mnoha vitamínů a minerálů. Vaše tělo je vyčerpané, a právě odtud nabere zpátky sílu. Nedává proto smysl každé ráno otevírat 10 lahviček s jednotlivými vitamíny. Doporučujeme vám užívat produkt, který je v tomto ohledu multifunkční, a v jedné kapsli přijmete pěknou dávku minerálů a přírodních výtažků. Ve finále to vyjde významně levněji, než pořizovat každý zvlášť.

ProMan PLUS balení

ProMan PLUS

Přirozená podpora testosteronu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se