Doplněk stravy

Jak podpořit mužské zdraví? Zkuste hořčík, zinek a selen!

Ovšem nejsou to pouze minerály, které pomůžou zdraví mužů. Po čtyřicítce je důležitá potence, zdravá prostata a močové cesty, ale také fyzická síla a mužnost.

Jak podpořit mužské zdraví? Zkuste hořčík, zinek a selen!

Myslete na budoucnost

Ačkoli vás ještě zdravotní problémy netrápí, je dobré myslet dopředu, a dělat vše proto, abychom si zdraví a kondici udrželi co nejdéle. Ideální cestou je správný jídelníček. Muži by do něj měli pravidelně zařazovat dostatek minerálních látek. Samozřejmostí je pak nekouřit, nepít příliš alkohol, a přiměřeně se hýbat. 


Zinek v potravinách

Jeho zdrojem jsou dýňová semínka, kvasnice, ústřice a krevety, ale také vnitřnosti. Abychom z těchto potravin získali potřebnou dávku zinku, museli bychom jich sníst velké množství. Ideální jsou proto vhodné doplňky stravy. 


Hořčík v potravinách

Nedostatek hořčíku může mít za důsledek nepříjemné křeče, často postihující lýtkový sval. Zejména v noci nás může vzbudit bolestivá křeč, které pomůže jen protažení končetiny. Pro svaly je hořčík základním minerálem, který ke své správné funkci potřebují neustále. Minerály z těla odchází pocením, pamatujte proto na to, že pokud trpíte na nadměrné pocení, je dobré doplňovat celé spektrum minerálů. 


Selen v potravinách

Selen je stopový prvek, který chrání před oxidativním stresem, podílí se na dobré imunitě, a přispívá k normální spermatogenezi. Nejvíc selenu v potravinách najdeme v tučných rybách a ořeších. Nedostatek selenu se může projevovat zhoršeným psychickým stavem.

Bylinky pro muže

Pro povzbuzení fyzické i duševní síly je ideální ženšen. Přezdívá se mu poklad čínské medicíny, a účinky ženšenu samozřejmě pozitivně pocítí i ženy. Vrbovka a kotvičník jsou perfektní byliny na prostatu. Pravda, čaj nechutná zrovna nejlíp, ale pokud je vám přírodní medicína blízká, jistě budete spokojeni. 


K udržení kondice je důležitý pohyb

Protože co se nepoužívá, to odchází. Svaly a celý pohybový aparát je třeba udržovat v aktivitě i v pokročilejším věku, byť jen procházkami do přírody. Pohyb na čerstvém vzduchu navíc pomůže okysličit mozek a celé tělo, a vyplaví do krve endorfiny. Přezdívá se jim hormony štěstí, protože nám navodí pocit radost a dobré nálady.

ProMan PLUS balení

ProMan PLUS

Přirozená podpora testosteronu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se