Doplněk stravy

Čaj na podporu plodnosti? Spásu bohužel čekat nemůžete.

Situace, kdy se pár snaží o miminko, může být velmi náročná. Mnohdy se lidé chytají každého stébla a vyzkouší kdeco. Mezi takové věci patří i čaj na podporu plodnosti. Může ale opravdu pomoci?

Čaj na podporu plodnosti? Spásu bohužel čekat nemůžete.

Babské rady, lidové léčitelství, síla bylinek - nejednou hledáme pomoc v alternativě, když konvenční léčba nezabírá. Jestliže se už dlouho snažíme vyřešit nějaké potíže a už se zkusilo všechno, uchýlíme se v naději i k řešením, která často víc slibují, než dokážou.

Důvěřuj, ale prověřuj

Rozhodně nelze říci, že by rostlinné výtažky neměly žádné účinky. Bylinky mohou být skvělé na odkašlávání nebo třeba hojení odřenin. Velká spousta výrobků na trhu ale bohužel slibuje do slova zázraky a čaj na podporu plodnosti patří mezi ně. 

I když je touha po miminku nesmírně citlivé téma, pokuste se i tak zůstat střízliví. Je snadné naletět. Berte prosím v potaz fakt, že neplodnost má velmi komplikované příčiny, které nějaký čaj zkrátka nevyřeší. 

Jak se v tom vyznat? Všechny produkty, které slibují nějaké zdravotní účinky, by měly být kontrolovány Evropským úřadem pro kontrolu potravin. Ten také ověřuje tzv. zdravotní tvrzení. Vždy po nich zapátrejte na obale nebo v příbalovém letáku. 

Je libo poklad dávných Inků? 

Produkty a čaje na podporu plodnosti jsou někdy až kuriózní. Snaží se nalákat na hesla typu tisíciletá tradice, medvědí síla, čínské afrodiziakum nebo životabudič. Cílí na slabé místo kupujícího. Buďte na pozoru i ve chvíli, kdy vám čaj na podporu plodnosti nabízí člověk, který slibuje, že to váš problém vyřeší. Naneštěstí takovou moc nikdo nemá. Pokuste se hledat podporu jinde.

Mnoho párů je zdravých, přesto se počít nedaří

Vliv má moderní doba přeplněná stresem. Svou negativní roli hraje i vyšší věk, ve kterém se snažíme o potomka. Kombinace mnoha malých faktorů vede k tomu, že se ženě nedaří otěhotnět, ačkoli jsou oba z lékařského hlediska zdraví. 

Pokuste se zvolnit a upravit svůj životní styl. Na schopnost reprodukce má obrovský vliv i psychika obou jedinců. Právě tady mohou bylinky pomoci. Ať už ve smyslu uvolnění a relaxace (meduňka) nebo naopak dodání energie a podpory vitality (např. ženšen). 

ProMan PLUS balení

ProMan PLUS

Přirozená podpora testosteronu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se