Doplněk stravy

Bylinky na plodnost jsou fajn, nečekejte však zázraky

Jste ve fázi, kdy se poohlížíte po něčem, co by zvýšilo šanci na početí? Bylinky na plodnost fungují spíš jako berlička. Přečtěte si víc.

Bylinky na plodnost jsou fajn, nečekejte však zázraky

Příroda je mocná, ne však všemocná

Lidé se snaží řešit své potíže nejrůznějšího charakteru mnoha alternativními cestami. Oblíbené jsou také bylinky na plodnost. Na první pohled se zdá, že něco, co nám dala sama příroda, musí být zkrátka dobré a účinné. Ne, že by to nemohla být pravda. Jen od rostlinných výtažků často čekáme nesplnitelné zázraky. Ještě více se k nim upínáme v křehkém období, kdy se snažíme o miminko.

Pravdou je, že žádná bylina nám úspěšné početí nezaručí. Je to problém natolik komplikovaný, že rostliny zkrátka nestačí. Je dobré si uvědomit, že plodnost je otázkou mnoha faktorů - celkového zdravotního stavu, genů, kvality pohlavních buněk, naší psychiky, věku atd. Bez odborníka to nepůjde. Raději než na selský rozum se zaměřte na fakta.

Přesto ale přírodní výtažky nezatracujte

Ačkoli jsou bylinky na plodnost spíše nadnesený pojem, v jiných ohledech pomohou. Jsou vynikající na psychiku, jenž ohromně ovlivňuje celé naše tělo.

Věděli jste, že přibývá případů neplodnosti způsobené duševním stavem? Pár je zdravotně zcela zdráv a přesto těhotenství brání jedna nenápadná věc: naše psychika.

Někdo potřebuje zklidnit a uvolnit se. Na to je výborný a dokonce i chutný čaj z meduňky. Snadno ji vypěstujete i v květináči. Pro jiného může být naopak lepší ženšen - pokud potřebuje povzbudit energii a lidově řečeno probudit se do života. Jestliže řešíte spíše otázku sexuální touhy a výkonnosti, zkuste doplněk stravy pro mužskou kondici, kde najdete kombinaci nejpotřebnějších vitamínů a minerálů v jedné kapsli.

Bylinky na plodnost - ilustrační obrázek

Tipy pro udržení mužského zdraví

Není tajemstvím, že s přibývajícím věkem tělo vyžaduje stále lepší péči. Co nám odpustilo ve dvaceti, nám po čtyřicítce umí dát citelně najevo.

Muži by měli dbát hlavně na dva základní prvky: zinek a selen. 

Selen má pozitivní vliv na zrání spermií a zinek navíc pomáhá udržovat normální hladinu testosteronu v krvi. Pečuje o prostatu a obecně je dobrý pro imunitní systém, ale také kvalitu vlasů, nehtů a pokožky. 

Přestože je snaha o početí dítěte náročná, pokuste se udržet se psychicky v pohodě. Psychosomatika hraje pro zdraví významnou roli. Vězte, že svého terapeuta či kouče má dnes mnoho lidí a dovedou zkvalitnit život až nečekaně.

ProMan PLUS balení

ProMan PLUS

Přirozená podpora testosteronu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se